GALLERI 69

Galleri 69 er et kunstnerdrevet visningssted på Nedre Grünerløkka som har vist en sterk overlevelsesvilje og slitestyrke siden 2004. Virksomheten fra 2004 til 2018 er dokumentert i en egen publikasjon. Galleriet viser viktige kunstnerskap i en mangfoldig kunstscene og presenterer det som ikke alltid er synlig i andre gallerier og museers interessesfærer, både ferske og etablerte kunstnerskap.

De siste årene har Galleri 69 hatt en tydelig vending mot det lokale og skapt en interesse for hvordan kunst og kunstnere bidrar til og belyser byutvikling og sosiale fenomener. Galleri 69 ønsker å tilby gode og inspirerende faglige møter på tvers av ulike kunstuttrykk og tradisjoner til kunstnere i alle aldre.

Galleriet er drevet siden 2004 med Cathrine Constanse Gjelsnes som galleriansvarlig og kurator.
Kontakt Cathrine Constanse Gjelsnes.

No Comprendo Press 30 år!
Siden det er 30 år (gulp!) siden forlagets første utgivelse, arrangerer vi en utstilling på Galleri 69 Grünerløkka Lufthavn, i forbindelse med Oslo Comics Expo. Skisser, figurer, hefter, bøker, trykk, originaler og parafernalia fra 30 år. Velkommen!

Mette Hellenes, Lene Ask, Ane Barstad Solvang, Inga Sætre, Anna Fiske,, Bendik Kaltenborn, Vanessa Baird, Christopher Nielsen, Amders Kvammen, Kristian Krohg-Sørensen, Flu , Sindre Goksøyr, Steffen Kverneland, Lars Fiske, Ronny Haugeland, Espen Friberg, Sverre Malling, Knut, Waldemar Hepstein, Mikael Holmberg, Espen Karelius Holtestaul.

 

❤️ lig velkommen!