Urge Displacement //VårFEST 2020

onsdag 1. april - torsdag 2. april kl. 17:20 - 23:00 på MIR

Urge Displacement er et nyskrevet stedsspesifikt og delvis omsluttende (immersive) musikkdramatisk verk, basert på biografisk materiale og komposisjonen «Solar Domestic» av Ann-Helen Schjølberg, som først ble framført under VoxLABs Solsnukonsert desember 2019.

Forestillingen foregår på tre steder: en leilighet i Deichmans gate, en hemmelig kjeller og konsertstedet MIR. Materialet er gjendiktet til ulike vokale uttrykk som slampoesi, opera og monologer, og arrangementet ender med en konsert.

Det er korte avstander å gå, all publikumsdeltakelse er frivillig, og det blir servert prosecco eller alkoholfritt alternativ!

Forestillingen utforsker begrepet rom, både direkte knyttet til scenerom og byrom, og i mer overførte betydninger som handlingsrom. Det handler om utsikt, en balkongdør som ikke kan åpnes, og om mulige utfall og forfall. Kan alt repareres, og handler alt bare om innstilling? Og om man ikke eier leiligheten sin, eier man likevel litt av byen sin?

Stykket er produsert av VoxLAB og Ann-Helen Schjølberg.

Med:

Ann-Helen Schjølberg (konsept og kunstnerisk leder), Oda Aunan, Sacha Slengesol Balgobin, Jonas Barsten, Marita Vangen Bratteteig, Hilde Hannah Buvik, Marte Eberson, Øystein Elle, Chaotic Morphs – Øivind Olsen, David Aleksander Sjølie

Festivalens program:
https://www.facebook.com/events/132362174813552/
www.voxlab.no/varfest-2020
For spørsmål ta kontakt på voxlab.vaarfest@gmail.com

Billetter bestilles på:
https://ahs.ticketco.events/no/nb/e/vaarfest_2020_urge_displacement
Pris: 220 NOK
Begrenset antall billetter! Oppmøte på MIR kl.17:20