Utsolgt! Urge Displacement //VårFEST 2020

torsdag 27. august kl. 18:00 - 20:00 på MIR

Urge Displacement er et nyskrevet stedsspesifikt og delvis omsluttende musikkdramatisk verk, basert på biografisk materiale og komposisjonen «Solar Domestic» av Ann-Helen Schjølberg, som først ble framført under VoxLABs Solsnukonsert desember 2019.
Forestillingen foregår på tre steder: en leilighet i Markveien, en hemmelig kjeller og konsertstedet MIR. Materialet er gjendiktet til ulike vokale uttrykk som slampoesi, opera og monologer, og arrangementet ender med en konsert.
Det er korte avstander å gå, all publikumsdeltakelse er frivillig, og det blir servert prosecco eller alkoholfritt alternativ.
Forestillingen utforsker begrepet rom, både direkte knyttet til scenerom og byrom, og i mer overførte betydninger som handlingsrom. Det handler om utsikt, en balkongdør som ikke kan åpnes, og om mulige utfall og forfall. Kan alt repareres, og handler alt bare om innstilling?
Stykket er produsert av VoxLAB og Ann-Helen Schjølberg.
Med:
Ann-Helen Schjølberg (kunstnerisk leder), Oda Aunan, Sacha Slengesol Balgobin, Jonas Barsten, Marita Vangen Bratteteig, Hilde Hannah Buvik, Øystein Elle, Sander Nordahl, Øivind Olsen/Chaotic Morphs, Julie Falkevik Tungevåg.
Støttet av Kulturetaten

Festivalens program:

https://www.facebook.com/events/1331486413722931/

www.voxlab.no/varfest2020
For spørsmål ta kontakt på voxlab.vaarfest@gmail.com

****VoxLAB følger nøye med på smitterestriksjoner i form av publikumsbegrensning og andre tiltak. I tillegg tilbyr vi alle i publikum en maske ved inngangen. Vi har redusert kapasitet og billetter kjøpes på forhånd på nett.
Billetter bestilles på:
https://ahs.ticketco.events/no/nb/e/vaarfest_2020_urge_displacement
Pris: 220 NOK
Begrenset antall billetter! Oppmøte på MIR kl.18:00