Up Against The Phantom//Påls butikk//Oslo Flow

torsdag 27. februar - fredag 28. februar kl. 19:00 - 01:00 på MIR

Vi kan med dirrende stemme ønske velkommen til Spøkelsesby:Larm på Mystikkens Hus på MIR torsdag 27. februar. Programmet består av Up Against The Phantom, Påls butikk, og Oslo Flow. Usle 50 spenn i døra. Er du på By:Larm er du sannsynligvis like ved og du kommer gratis inn hvis du viser armbåndet i døra.
Kom hvis du tør! Du vet aldri hva som skjer på Mystikkens Hus!

1900-1930 Oslo Flow
1945-2030 Up Against The Phantom
2045-2130 Påls butikk

Mer info om artistene:

Up Against The Phantom er et alternativt indierock-band fra Oslo som dukket opp fra intet våren 2015 da de ble plukket opp av NRK Urørt til å spille på Slottsfjellfestivalen.

Inspirert av band som My Bloody Valentine, The Cure, Sonic Youth, Pj Harvey m.fl. øser de ut støyende gitarvegger, drømmende melodilinjer, pulserende bassganger og hardtslående trommerytmer med trøkk og pønkeøs.

Bandet ga ut debutalbumet «Leave me innocent» i 2016, hvilket utløste festivaljobber og klubbkonserter i Norge og Sverige, i tillegg til en to ukers turné i Polen, Tsjekkia og Slovakia. Flere av låtene fra albumet har fått mye skryt og vært spilt på NrkP13 og NrkP3.

I September 2019 kom det noe mørkere oppfølgeralbumet «TRIESTE» som videreførte den drivende, drømmende stemningen fra debuten med vakre vokalharmonier og melodiøse gitarer. Utgivelsen ble vel mottatt både i Norge og i utlandet. Flere av låtene på albumet er akkompagnerte av vakre og psykedeliske musikkvideoer, i kjent UATP-stil.

Up Against The Phantom gir aldri mindre enn 100% på scenen. De legger sin sjel i å levere et høyrøstet sceneshow hvor kvinnelig og mannlig vokal flyter sammen i en svevende symbiose, som suger publikum inn deres mørke og vakkert drømmende univers.

Up Against The Phantom på Spotify: https://open.spotify.com/artist/28exonB3KVEOlWXOjFKQPu?si=vBwya1RKTT62OQHipR

Påls butikk signerte i 2018 med plateselskapet Drabant Music. Bandet har jobbet med produsent og lydtekniker Nick Terry (kjent fra samarbeid med Kvelertak og Oslo Ess) om albumet «Dpressr» som ble sluppet 20. september 2019. Disharmoni omtalte albumet blant de 20 viktigste rockealbumene i 2019.
Hør musikken her:https://orcd.co/dpressr

Omtalt som et Foo Fighters på norsk, har Påls butikk lagt lista høyt. Etter opprettelsen i 2015 har bandet gitt ut én EP og tre album: Påls butikk «EP» (2015), «Duft fornuften» (2016), «Inn i sammenhengen» (2018) og «Dpressr» (2019). Bandet har holdt en rekke konserter rundt om i Norge, samt på Færøyene, og har spilt på Øyafestivalens klubbdag både i 2017 og 2018.

Soundet som flere plateanmeldelere har betegnet som særegent Påls butikk, skapes av at de bruker ulike sjangerelementer i rocken for å få frem budskapet sitt. Påls butikk fyller dermed en ledig plass i norsk rock: den mer sjangerfrie, eklektiske rocken.

Påls butikks medlemmer, Mats Larsen på vokal, Pål Price på gitar, Henrik Holten på trommer, Pål Sørvær på bass og Kim Engebakken på gitar, har røtter i en rekke undergrunnsband i Oslo.

Oslo Flow (Alx Plato og Dag aka Dj Blam) har det siste året gjort furore på turneer og gigs i California og Europa med sine banebrytende beats og skratching fra øverste, internasjonale hylle. De blir hyllet av legender som Q bert, Beat Junkies og Grandmixer Dxt samt at de har jobbet med storheter som bla, D styles, Mike Boogie, Nozl, Excess etc. Oslo Flow slapp i fjor norges første rene battle/skratchtool vinyl på den anerkjente engelske labelen Cut & Paste records og følger opp med en ny 7 tommer på vårparten.
Kom og opplev to av verdens beste skratch djs på en sjelden kveld på hjemmebane i Oslo.