Ultrakill, Honecker og Bored Of Nordland

mandag 1. juli - tirsdag 2. juli kl. 20:00 - 01:00 på MIR

HONECKER + ULTRAKILL + BORED OF NORDLAND
20:00 // 150KR // 20 ÅR
Mir – Mandag 1. juli

Honecker slipper albumet «Hvorfor Så Trist?» den 21.06 og tar i den anledning med seg Ultrakill som spiller sin debutkonsert på MIR! I tillegg kommer Bored Of Nordland for å kjøre DJ-set denne kvelden!

Honecker
Honecker er et postpunkband fra Fredrikstad. Musikken preges av energiske og simplistiske trommer, et vedvarende bassdriv akkompagnert med Even Teistungs dype og melodiøse vokaler. På tross av den tunge melankolien klarer Honecker å skrive utrolig fengende låter man slukes av. Honecker dyrker apatien. Dette gjenspeiles i bandnavnet, tatt etter Erich Honecker som var statssjef i Øst-Tyskland. Musikken gir assosiasjoner til en stor mur og gir lytteren følelsen av å være omringet betongblokker så lang øyet kan se. Honecker gir lytteren gleden av å velte i tung melankoli.

Ultrakill
Ultrakill har holdt på som band i nesten to år, men har brukt lang tid på å komme ut etter flere line-up bytter. Nå har bandet fått på plass en solid line-up og er klar for konsert! Du vil møte garasjerock-inspirert musikk med en solid dose fuzzpop, vokalharmonier og orgel.

Bored Of Nordland
Bored of Nordland er den nordnorske, elektroniske musikeren Stig Fostervold. Nordnorsk post-punk, ødelagte kassettopptak, ustemte gitarer, spilt av på en datamaskin som ikke er helt død enda, av en vilje som fortsatt går av en eller annen grunn. Enklest oppsummert som å stirre utover fjorden i midnattssola og være lei av det, mens du nå savner det.

Alle som spiller hører til kulturkollektivet og plateselskapet Hoppla Hesten.