Tegneklubben: Bjørn Bjarre, Ulf Carlsson, Paul Dring, Terje Nicolaisen og Martin Skauen Her slutter Grünerløkka

søndag 6. juni kl. 12:00 - 16:00 på Galleri 69

Velkommen til utstilling!

Det er åpent 7, 8, 9, 14, 15, 16, 20, 21, 22, og 23. mai kl. 12:00 – 16:00

Ekstra åpningsdager: 27, 28, 29, 30. mai og 3, 4, 5, og 6. juni. 

Galleri 69, Grünerløkka Lufthavn, Markveien 61-63, Oslo

Tegneklubben er et samarbeid mellom Bjørn Bjarre, Ulf Carlsson, Paul Dring, Terje Nicolaisen og Martin Skauen. Sammen gjør de det å tegne til et fellesskap og klubben fungerer som observatør, kommentator, forslagsstiller og debattant: med et kritisk blikk både på byen, samfunnet, hverdagslivet, kunstfeltet og kunst i offentlige rom. Originaltegningene vises på Galleri 69.

Her slutter Grünerløkka er Tegneklubbens bidrag til SAMMENomGATA (2019 – 2021), et kunstprogram med fokus på temporær visuell kunst, som vises i og omkring Thorvald Meyers gate i forbindelse med oppgraderingen av gata. SAMMENomGATA er et prosjekt i regi av Kulturetaten Oslo kommune, som over en treårsperiode har vist en rekke kunstprosjekter. Med Linn Cecilie Ulvin som kurator.

Her slutter Grünerløkka består av en bok med tegninger og en utstilling. Boka utgis på forlaget Uten tittel. Boka distribueres gratis på Grünerløkka i Oslo, i perioden april – juni, der den vil bli lagt ut i butikker, på biblioteket, i barer, utesteder og kafeer, avhengig av koronasituasjonen og åpningstider.

Et utvalg tegninger vil også vises i reklamemontere på holdeplasser og sykkelstativer på Grünerløkka.

Velkommen!

www.kunstsamlingen.no     tegneklubben.org     sammenomgata.no