Sysselmann – Live på Mir

lørdag 7. oktober kl. 20:00 på MIR


Sysselmann tar livebagen sin ut av skogen og inn på Mir. Kom innom for en minneverdig trancendental audiologisk reise gjennom rituell ambient,strupesang,beats og dronelandskap.Det blir smakebiter fra debutalbumet The Northern Chronicles samt materiale som er under oppseiling til den kommende skiva.Det blir musikk fra hjertet til hode og sjel..cc 100,-

———-###———-

Sysselmann er et dark ambient prosjekt av Thomas Narverud.
I 1999 startet han å opptre som Inderst Elia og har siden da spilt både solo og sammen med andre artister hjemme og utenlands.

Sysselmann er tro mot meditativ musikk, med en særlig forkjærlighet for den mørke stemningen. Metodikken er grenseløs med en salig blanding feltopptak, selvlagde objekter og akustiske instrumenter.

Debutalbumet «The Northern Chronicles» ble gitt ut på det Norske labelet Tipi Token Records i 2016, og er dedikert den Nord Norske kollektive underbevissthet og dets fellesskap til alle.
Feltopptakene ble tatt opp over en to års periode under bygging av SALT Art & Music prosjektet på Sandhornøya og under Skreisesongen på Torsvågbruket. Etter syv vinterstormer på like mange dager kom endelig idéen om The Northern Chronicles til live.

En hyllest til hele det magiske kystriket og de som var der før oss.