Supersofa på MIR

lørdag 9. mars kl. 20:00 på MIR


Supersofa på MIR – Oslo Lufthavn

‘Supersofa er rett og slett noe vi må anbefale’ – The Wilhelmsens

Supersofa fikk gode kritikker for debut-albumet Bensin i fjor: ‘Rock med hår på ryggen’ og ‘det tar skikkelig fyr’ sa Popklikk om platen mens Bergensmagasinet sa at «på debutplaten deres, har de tatt konseptet et skritt videre ved å lage superhitsene selv».

På konsert stiller bandet med musikk med stor dynamikk og ørevennlige låter med lure tekster sunget med bergensk utestemme. Det er mye god energi i både musikken og på scenen. ‘Drittøffe låter, og herlige refrenger man bare må synge med på!’ Sånn beskriver Rikard, eieren av Tolv Bord i Kristiansand bandet. Han sier videre; ’Noen ganger hører man ny musikk fra nye band ved en tilfeldighet, og bare vet at man ønsker å høre det igjen! Et sånt band er det i kveld: Supersofa’

Det setter sitt preg på en konsert med Supersofa at trommis Bård Sandnes også synger og setter trommesettet helt på scenekanten. Da blir det høyt, tett og nært.

Når de kommer til Mir denne marskvelden, har det fire mann sterke bandet hatt hele vinteren på seg til å skrive låter til oppfølgeren, Så vi kan regne med låter som ikke er presentert for publikum tidligere.

Supersofa består av:
Bård Sandnes – Trommer/vokal
Tormod Eikill – Gitar
Andreas Hjelle – Gitar
Tore Sværen – Bass

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00