Spenstig elektrofest med Electrond

lørdag 13. november kl. 18:00 - 21:00 på MIR

̊ æ , , ̊ ̊!
:
Ø .
Electrond spiller musikk som har blitt beskrevet som elektroprog, avantprogtronica, bip-prog – bare for å nevne noe. Electrond er soloprosjektet til Trond Gjellum, kjent som trommeslager i det progressive rockebandene Panzerpappa og Suburban Savages. I tillegg til sin mangeårige kjærlighet til progressiv rock, har han samtidig også likt elektronisk musikk i mange former – særlig catchy og energisk avantsynthpop fra åttitallet (les: Kraftwerk, Devo, Fat Gadget) – og ville prøve å lage en fusjon av disse.
Han fant ikke rom for dette i de andre bandene, og slik ble Electrond født. Resultatet? En anmelder beskrev musikken som «If Devo and 80’s King Crimson had a baby, it would sound like Electrond». Vi snakker med andre ord energisk og tilstedeværende elektronisk musikk for hjerte og hjerne.
Electrond skriver, arrangerer, spiller inn og mikser musikken. Han fremfører også musikken alene på scenen, og i en tid da elektronisk livemusikk ofte fremføres av en eller flere musikere krumbøyd over en laptop eller miksepult, velger Electrond å skape liv og røre på scenen med teatralske tricks og danse-moves, ikledd en 3M støvdress og spillende en rekke analoge og digitale dupeditter.
Siden mars 2018 har Electrond spilt en lang rekke konserter rundt om i Norge, og i september 2019 spilte han på The Zoo, en kjent rockeklubb i Athen, Hellas. Siden starten i 2019 har det kommet en knippe singler og ep-er, og den 17. september kom debutalbumet “In A Less Socially Distanced Future”. Det er tilgjengelig på alle mulige strømmetjenester, som nedlasting – og som kassett i begrenset opplag!
DJ Brødrene Moe står for underholdningen før, mellom og etter artistene.