Sørf 15 år! VIAN, Underwing og Lindsjørn – Showcase på by:Larm

torsdag 28. februar kl. 16:30 på MIR

Sørf fyller 15 år og står fremfor et stort år med mange aktiviteter på agendaen. Torsdag 28. februar er vi å se på by: Larm, der vi tar med oss tre band fra Sørlandet for å representere god musikk og feire oss selv, og du selvfølgelig er invitert! Vi gleder oss, ses!

Dørene åpner 16:30
Gratis inngang!

VIAN:
VIAN bemerker seg med en særegenhet og distinkt sound som er både nyskapende og gjennomført. Til tross for deres korte fartstid har de høstet mange lovord og fått stor oppmerksomhet. Singelen Hvit Støy ble blant annet Ukas Urørt på NRK P3, og debutalbumet DIAFON fikk strålende omtale i Fædrelandsvennen og av NRK P1, i tillegg til å bli kåret til Ukas Album av NPS Music.

Underwing:
Ved å ta inspirasjon fra genrer som prog, stoner og grunge, så har bandet lagd et unikt musikalsk uttrykk. Kort og godt: Hvis Back Sabbath og Alice in Chains fikk en unge som ble adoptert av Tool, som tilfeldigvis bodde ved siden av Soundgarden og Motorpsycho, så ville resultatet vært Underwing.

Lindsjørn:
Oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen, Beyoncé som soundtrack foran speilet og utallige timer med dansing koker LINDSJØRN sammen musikk og show med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men fantastisk å oppleve.