Snodig elektropopaften med Adrian Cox og Electrond

lørdag 28. mars - søndag 29. mars kl. 20:00 - 01:00 på MIR

ADRIAN COX
Adrian Cox er Askild Hagens artistnavn og seriøse pop-alibi og ga ut sin første lp allerede i 1987. Adrian Cox har en forkjærlighet for korte elektropop-låter (gjerne under ett minutt) med synth, klarinett og med underfundig hverdagslyrikk på norsk.
Hagen er kjent som tekstforfatter i blant annet Nytt på nytt, men står også bak en rekke musikalske humorprosjekter som Hedemarkens Sønner, Mormor & de 8000 ungene, Mingus Schulze Trio og Oslo International Playback Free Jazz Festival.
Adrian Cox er aktuell med albumet «33/99»
https://www.facebook.com/adriancoxoglysassia/
https://open.spotify.com/artist/0SvAT2NrC2qgbuH1258lDT?si=Hn758jbTRhuJh8nx9WAuOg

ELECTROND
Electrond er et alter ego for Trond Gjellum, trommeslager i progrockbandene Panzerpappa og Suburban Savages. Som Electrond spiller han progressiv bitpop, snurrige sanger om alt og ingenting, pakket inn i et lydbilde der analog varme og det kjølige digitale går hånd. Referansene favner fra Kraftwerk og Goblin via King Crimson og John Carpenter, til Front 242. Electrond har det siste året spilt konserter i så forskjellige byer som Oslo, Athen og Drammen, og slapp februar 2019 en singel. En EP kommer i løpet av våren 2020.

https://www.facebook.com/ElectrondMusic/
https://electrond.bandcamp.com/releases

Billetter: 100,- i døra.