Slippfest på Mir, Oslo (OBS OBS! Konsertstart presis kl 19).

lørdag 11. juli kl. 18:00 - 21:00 på MIR

THE YUM YUMS er tilbake!!!

Med sitt nye album For Those About To Pop, er de endelig tilbake… nei, Ikke bare på platespilleren…, men også på scenen… i Oslo! Lørdag 11. juli kan nemlig MIR skilte med Det Aller Mest Verdens-Berømte Pop-band fra Moss… THE YUM YUMS!!

Selv om The Yum Yums ikke har vært å se på norske scener, det siste året, har de turnert jevnlig i sør-europa! Etter 6 lange år, sørget Covid 19 for at bandet endelig fikk tid til å ferdigstille sitt 6.. album! 14 nye sukker-bomber av noen låter, med kor-harmonier badet i solskinn og sommer-lykke! For Those About To Pop blir gitt ut på CD i USA (Rum Bar Records) og i Japan (Waterslide Records) og på LP på Screaming Apple Records i Tyskland. Albumet har fått svært gode kritikker fra hele verden, og det rapporteres allerede om mye radio-oppmerksomhet!

Siden det nå er svært usikre tider, når det gjelder konserter, blir dette en av de få mulighetene å se The Yum Yums spille sine nye låter live, på en stund. I tillegg blir det selvsagt mulig å få kjøpt deres nye mesterverk av et album, For Those About To Pop og en matchende t-skjorte!

Dørene åpner kl. 18! Konsertstart kl. 19. PRESIS.
Max 65 pers. på dette arrangementet (Covid-19), så her er det bare å være tidlig ute!

CC: 100,-