Slippfest: Norsk Råkk + Garden

lørdag 31. oktober kl. 20:00 - 23:55 på MIR

Plateslepp med Norsk Råkk på MIR!
Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Det Oslo-baserte bandet har i over 10 år turnért land og strand rundt med sin ska-og punkinspirerte rock, og de er kjent for å være et svært bra liveband og de stiller med full blåserekke.
I en verden dominert av engelskspråklig musikk, har bandet en klar målsetning: Å gi ut god rock med norske tekster.
Plata «Balansekunstnere» slippes 30. oktober 2020 og er deres fullengder nummer 4. Samarbeidet med Jørn Christensen fra forrige utgivelse fortsetter. Dette gir et noe hardere og mere «rocka» uttrykk enn tidligere, og blåserarrangementene har funnet sin plass ytterligere.
Plata inneholder 9 nye låter som alle er skrevet av vokalist og bassist Torstein Eriksen. I tillegg er det med en frisk nyinnspilling av låta «Det Beste Laget» fra en utgivelse i bandets ungdom.
Bandet har denne gang fått med seg noen musikalske forsterkninger til å sette sine preg på plata:
Mikael Lindqvist (DumDum Boys og Løkbrød) spiller keyboard på noen av låtene, og Ida Dorthea Horpestad (Blomst og The Ida) synger hovedvokal på låta «Hånd i Hånd» og korer på flere av de andre låtene.
Albumet gis ut både digitalt og på LP, der et begrenset antall kommer på grønn vinyl. Og innpakningen er et lekkert gatefoldcover med tekstene til alle låtene. Plata gis ut av Robert Dyrnes og Fucking North Pole Records.
Garden:
Et av mine absolutt favorittband gjør en reunion helg 30/31 oktober og spiller med oss både i Fredrikstad og Oslo. Fuzz-pop orkesteret GARDEN fra Halden!
Minialbumet PELS som kom 2011 er pakket med 7 fete låter og fortjener virkelig å bli utgitt på vinyl. Ole Laurits og Roy fra Göttemia og Anna Karine fra Lucky Malice utgjør trioen GARDEN og det kommer til å bli helt fantastisk.
-Torstein Eriksen
Cc 200,-
ID 20
Foto: Tarjei Krogh