Slippefest for Schnodigs LP Nerver i en bunt

lørdag 14. februar kl. 19:00 på MIR

schnodig
Norsk, men unorsk, på norsk, på vinyl, med syntesizere, på konsert, på Mir, lørdag den 14. februar.

En plate om Space Invaders og Hubba Bubba, om å se den uoppnåelige danse, eller om å rulle i glasskår. Vi snakker om halvgamle menn i fri dressur med hjerte, nostalgi, stor lengsel og tvilsom humor. Nerver i en bunt er etsyntetisk men veldig menneskelig album. Småsært, men veldig tilgjengelig. Popmusikk, rett og slett. Smaken av åttitallet og lyden av fremtiden med schnodige tekster på norsk. Per-Christian lager schnodig musikk. Tollef skriver shcnodige tekster og Christer synger dem på ekte schnodig vis.

Det hele slippes på en nydelig LP-plate med utbrettomslag designet av Maria Astrup. Det kan ikke gjøres uten en konsert, så det blir det også. Depressiv musikk som man blir glad av, ble vi en gang fortalt av en publikumer vi ikke aner hva het. Dørene åpner klokka sju. Vi hører selvfølgelig gjennom dette stykket sciene fiction fra svart vinyl. Før konserten viser vi en gammel, italiensk science fictionfilm som stumfilm med lydspor far prsojektet Lurendrei. Schnodig spiller klokka halv ti. Etter konserten overtar vår gamle heltinne, DJ Electronika, som endelig har flyttet hjem fra statene. Når Mir stenger klokken ett, er det mulig å få med seg mer fet musikk på Altern80s. Du får hele festen for bare 80 kroner. Hiver du på en hundrelapp til får du både konsertbilletten og LP’en Nerver i en bunt. Kan det bli bedre?

Plata blir selvfølgelig tilgjengelig for strømming og nedlasting i alle mulige sammenhenger, men det er aller kulest å ha den på vinyl. Du får selvfølgelig med fri digital nedlasting.

https://www.facebook.com/schnodig?fref=ts