SIGNE // supp.: Bjarne

onsdag 26. april kl. 19:00 på MIR

signe bjarne
Velkommen til konsert den 26. april på MIR med BJARNE og SIGNE!

Dørene åpner kl. 18:00!

BJARNE er en artist som drar lytteren inn i et elektronisk og mektig lydlandskap med sine ærlige tekster og myke stemme. I november 2016 slapp han sin første utgivelse; singelen «For My Friend», og er nå aktuell med singelen «He Doesn’t Love You». BJARNE har sine røtter i Bergen, men holder til i Oslo. Musikken hans beveger seg innenfor nordisk elektro-pop med en melankolsk undertone. Han tar opp temaer som som publikum lett kan kjenne seg igjen i; usikkerhet og lengsel etter noe mer.

//

SIGNE ble etablert i 2015 av sangerinne og låtskriver Signe Aarbostad Sørli. Signe er blant annet kjent for sin deltakelse i The Voice 2015 der hun kom til semi-finalen. Siden da har hun fokusert på å skape sin egen musikk og eget kunstnerisk uttrykk.

Bandet består av medstudenter og musikere fra Westerdals Oslo ACT, der hun tar sin Bachelorgrad i populærmusikk. Samarbeidet
mellom Signe og bandet resulterer i en unik sjangerblanding der atmosfærisk pop, jazz, ambient og elektroniske elementer møtes. SIGNEs musikk forteller på et ærlig vis hvilke styrker som trer frem når man er på sitt mest sårbare.