Ruth Elisiv Ekeland og Janne Gill Johannsen: For dine øyne – maleri

torsdag 18. februar kl. 12:00 - 16:00 på Galleri 69

Velkommen!

Galleri 69, Grünerløkka Lufthavn, Markveien 61-63, Oslo.

Galleri 69 har den store gleden av å presentere For dine øyne, som er Ruth Elisiv Ekeland og Janne Giil Johannesen sin første utstilling sammen. Begge har ett solid og delikat utrykk. Vi gleder oss til å oppleve deres finstemte palett i en ellers så uforutsigbar tid. 

Ruth Elisiv Ekeland arbeider med fargeproblematikk, og subjektive følelser knyttet til
opplevelsen av farge, og møte mellom farger. Fargeverdiene blir kanskje ubeskrivelige og navnløse, på samme måte som minner man ikke klarer å holde fast ved og som glipper unna og oppløses, men ikke helt. Hverdagslige objekter og rom er utgangspunktet for Janne Gill Johanneses motivverden. Hennes særegne motiver kombinerer ofte dominerende renskårne geometriske former med figurative innslag. Objektene og stemningen i motivene referer til hendelser og mennesker fra kunstnerens egen historie.

Vi forholder oss til en hver tid til myndighetenes korona-restriksjoner, så hvordan utstillingen gjennomføres i forhold til, vernisage , publikumsantall, maske, sprit, registering en eller to meters distanse, osv. er som vanlig uforutsigbart.