Releasekonsert // Son of Swayze

torsdag 6. juni - fredag 7. juni kl. 20:00 - 01:00 på MIR

Torsdag 6. juni feirer vi utgivelsen av debutplata vår Take Me Home! Releasekonserten skjer på MIR i Markveien 61 (NB! Ny adresse!)

Support: Vaaje

CC. 150,-

Son of Swayze
Den 10. mai slapp sørlandstrioen Son of Swayze sitt etterlengtede debutalbum «Take Me Home». Bandet har tidligere gitt ut singler, men endelig slippes deres første fullengder. «Take Me Home» tar for seg tema knyttet til det krevende livet i hovedstaden og lengselen etter bekymringsløshet og den sørlandske skjærgården.

Son of Swayze består av Eivind Frustøl (Over the Trees, Fleut de Lis), Sindre Sannes (Sterke Hjerter) og Ingvill Trydal. Bandet har holdt på siden 2014, og har tidligere gitt ut singler som blant annet er blitt spilt på P3 og P13. Den 12. april ga bandet ut sin tredje singel, «Love Will Come». Denne ble blant annet listet på Spotifys populære spilleliste New Music Friday Norway.

«Take Me Home» kan høres på alle digitale streamingtjenester. I tillegg gis albumet ut på vinyl i et begrenset opplag. Vinylen er trykket av Norges eneste vinylpresse, Coastal Town Records, i Egersund. Vinyl kan kjøpes via bandets facebookside og på releaskonserten på Mir i Oslo den 6. juni.

Vaaje
Vaaje er et Oslobasert indiefolk og -rockband med såre folkelige tekster i singer-songwriter-tradisjonen. Med Vaajes direkte og ærlige tekster engasjeres hjertet, og man får ro i sjela. Bandet ledes av Grimstadværingen Guro Vaaje Haugen, som til vanlig har med seg et dyktig ensemble med musikere etter tiden da de alle gikk i samme klasse på musikkstudier i Oslo. Guro spiller selv gitar og synger – og det er henne solo vi får høre den 6. juni.

I 2017 ga Vaaje (med Aleksander Lorentzen på tangenter og mandolin, Håkon Mellingen på trommer, Martin Ulltang på bass og Marius Klevstad på gitar) ut sin første dobbelsingel Catch Your Eye/I Know You Better, hvor låtene representerer to ytterpunkter av Vaaje som band. Catch Your Eye har en sår tekst, men et selvironisk og lystig preg på arrangementet, i motsetning til I Know You Better som er en dyp og seriøs hyllest til sterke vennskap.

Ett år senere, i 2018 ga Vaaje ut sin andre singel Do You Hate Me, og kort tid etter, sin tredje singel Heartache. Også disse låtene viser ulike sider av bandet, hvor Do You Hate Me er en frekk og rask låt som handler om følelsen av svik og tapte relasjoner, og Heartache er en sår og naken låt som handler om det å miste noen man er så glad i.