Reema & Port Almond

onsdag 11. april kl. 20:00 på MIR

Splittkonsert med REEMA & PORT ALMOND på Cafe Mir i Oslo 11. april.

Reema er en singer-songwriter fra England. En oppvekst preget av kunst og musikk gjorde at hun tidlig fattet interesse for både låtskriving og tegning, og allerede som syvåring begynte hun å skrive sine egne låter. Sjangermessig befinner hun seg innenfor neo-indie-folk, hun har blant annet blitt sammenlignet med artister som Lisa Hannigan, Beth Orton og Laura Marling.

I høst gav hun ut albumet ‘The LowSwing Session’ i samarbeid med komponist og produsent Guy Sternberg. Musikken hennes henter tydelig inspirasjon fra britisk folkemusikk, mens Sternberg tilfører elementer av avant-guarde, jazz og klassisk musikk.

Reema – The LowSwing Sessions release show:
https://www.youtube.com/watch?v=xkRtb3cOFgM&feature=youtu.be

//

Port Almond er det nye lofi/folk-prosjektet til Rune Simonsen, kjent som vokalist og låtskriver i Mount Washington – for øvrig det vi mener er det ypperste indiebandet som har oppstått i Tromsø. Både som låtskriver og vokalist er Simonsen i en klasse for seg selv. I samarbeid med LowSwing Records og Guy Sternberg skal debutalbumet spilles inn i Berlin i februar. Og i april legger han ut på en Skandinavisk turné sammen med labelkollega Reema.

Dette gleder vi oss til!