Progressiv Landsbyvandring

tirsdag 30. november kl. 20:00 på MIR

Det er to og et halvt år siden Panzerpappa, Norges fremste instrumentale avant-rock veteraner, spilte sin forrige konsert i Oslo.
Etter to og et halvt år entrer endelig Panzerpappa scenen igjen! Selv om pandemien satte en effektiv stopper for all konsertvirksomhet, forhindret den oss ikke i å skrive og øve inn ny musikk, og i kveld blir det presentert masser av ny Panzer-musikk!
Hva i alle dager er en progressive landsbyvandring? Vi har på noen av de foregående skivene hatt med låter som heter noe med Landsbysladder, og vi vil på vårt kommende album ha med en lang rekke nye Landsbysladder låter (her lukter konseptalbum). Denne kvelden vil vi spille alle disse pluss annet materiale som vil dukke opp på den neste skiva. I tillegg klinker vi til med noen riktig gamle klassikere!
Sammen med oss spiller også Actionfredag, et av landets råeste ensembler innen sjangeren musikk i grenseland opp mot alt mulig rart. Dette er vanvittig stilig musikk som får en til å tenke på Zappa, Samla, Canterbury, jazz, klassisk – og masse annet!
Det nyoppussede har blitt et utrolig fint livested sentralt i Oslo, så ta turen og la deg få en solid dose kvalitetsprog før førjulsstria setter inn!