Plateslipp // Admir Korjenic – Lost signals (Case records)

torsdag 25. juni - fredag 26. juni kl. 18:00 - 00:30 på MIR

Admir slipper en femspors EP på Case Records og inviterer til en kveld med musikk fra mange musikktradisjoner!

19.00 DJ Admir Korjenic
21.00 Admir Korjenic (konsert)
22.00 DJ Tante Gerd & Are Fuzz

Gratis inngang.

«Lost signals» er en kollektiv samtale mellom maskiner, feltopptak, radiostøy og en rekke uhell. Den melankolske stemningen, tykke lag av elektronikk og støy peker mot en viss sci-fi horrorfilm fra 1979. Lydene sniker seg innpå lytteren sakte, men uungåelig. Akkurat når man begynner å bli komfortabel så brytes lydbildet opp og man blir igjen konfrontert av usikkerhet og endringer. Platen er på mange måter fragmenter av en reise som aldri fullbyrdes. Akkurat som Nostromos siste reise gjennom galaksen.

ADMIR KORJENIC
Admir lager lyd. I sine egne verk jobber han ofte med få elementer, store lydlandskap og sine egne, prosesserte feltopptak. Mikroskopiske variasjoner i lydbildet og bruk av feedback, ekko og delay skyver de seige lydene fremover i langsomt tempo. Musikken er ofte melankolsk av natur og peker mot en slags usikker, science fiction-inspirert fremtid.
https://soundcloud.com/admirkorjenic

DJ TANTE GERD & ARE FUZZ
I en retrofuturistisk samtid der alt, inkludert livet selv, foregår etter innfallsmetoden, spiller Tante Gerd og Are Fuzz opp til dans for Mir-folket.

I/you/they wave