Oslo Kulturnatt: K³ (Kompressorkanonen & Krüger)

fredag 13. september - lørdag 14. september kl. 18:00 - 01:00 på MIR

K³ består av Kompressorkanonen & Krüger som er to av de ivrigste og trivligste DJsa vi har på Mir. De har gitt ut miksteip på HMD Records og spilt blant annet på Hærverk, Villa, Klubb Kadabra/Blå og Jæger i tillegg til Mir. De gir deg en helaftens klubbopplevelse på Mir i det gamle sykehjemmets Mir-ifiserte lokaler!

For 15. år på rad feirer vi igjen Oslo kulturnatt fredag 13. september, med over 200 gratis arrangementer rundt omkring i Oslo. Om datoen høres skummel ut, kan vi forsikre om at programmet tvert imot er fylt med morsomme og spennende arrangementer, fra konserter og kunstutstillinger til filmvisning og omvisning – virkelig noe for enhver smak.

Sett av datoen allerede og begynn å planlegge din kulturnatt!

Programmet legges ut på nettsiden vår 21. august, og katalogen kommer en uke etter. Den finner du hos arrangørene, på Deichman bibliotekene, på kafeer, bar og restauranter, kinoer, Visit Oslo m.fl.

Fullstendig program legges ut på www.oslokulturnatt.no og oppdateres løpende da det fortsatt kommer på nye arrangement som ikke er med i vår trykte katalog.