AVLYST: Oslo Flow

fredag 27. november kl. 19:00 - 23:55 på MIR

Oslo Flow, som består av Dj Alx Plato og Dag aka Dj Blam har de senere årene gjort furore med sine shows i USA og Europa med unike, _banebrytende beats og innovativ skratching.
De blir hyllet av Dj-legender som bla. Q bert, Invisibl Skratch Piklz, Beat Junkies og Grandmixer Dxt (Herbie Hancock), samt at de har jobbet med storheter som bla, D styles, Dj Excess og Mike Boogie. Oslo Flow er de eneste norske dj`s som har skratchet rundt den berømte Octagonen til Dj Q Bert, og i 2019 spilte de bla. på Namm (Verdens største musikkmesse) i Los Angeles under en turne i California. De er i tillegg meget etterspurt som dommere i internasjonale skratch dj battles.
Oslo Flow debuterte på plate tilbake i 2002 (som Wof Crew) med vinylen «Out of sight» og har flere utgivelser siden. Bla. den smått legendariske «They done found the flow» på Nozl recordings i 2012, pluss en drøss med bidrag på diverse internasjonale utgivelser. De slapp i 2019 Norges første rene battle/skratchtool vinyl, «Try to step» på den anerkjente engelske labelen Cut & Paste records og har fulgt opp med 7 tommeren «House rules» på samme label i år.
Kom og opplev to av verdens beste skratch djs på en kveld på hjemmebane i Oslo.