NY DATO! Folkehelsa / Kommunalt Svømmeanlegg / De Fremmede

lørdag 22. august - søndag 23. august kl. 18:00 - 00:30 på MIR

Vi prøver på nytt! Forrige forsøk ble stanset av pandemien, men vi prøver igjen. Det blir litt færre plasser i publikum og prisen har økt med noen kroner, men vi håper dere har lyst til å komme på konsert allikevel.

Folkehelsa:
Folkehelsa er et oslobasert band som befinner seg i krysningspunktet mellom rock, pop, punk og vise, ispedd elementer av folkemusikk. Bandet tar opp ulike samfunnsaktuelle tema og låtene handler om klimakamp, kvinnekamp, individualisme og tekstilindustrien, for å nevne noe. I 2019 ga de ut sitt debutalbum ‘Evig OK’ på Plateselskapet No. 13.

Bandet består av Anna Holm Abrahamsen (vokal/synth), Sunniva Molvær Ihlhaug (fele/vokal), Hanna Sannes Aanonsen (bass), Mats Lillehaug (trommer).

Spotify: https://spoti.fi/2STA5g1
Soundcloud: https://soundcloud.com/folkehelsa

Kommunalt Svømmeanlegg:
Kommunalt Svømmeanlegg er litt av hvert. Noen ganger er de Neil Young i pønktempo, andre ganger er de støyrock-improvisatører og/eller rock-dekonstruksjonister. Kort og greit er det snakk om rock ‘n’ roll blanda med punk, pop og no wave. Erik (trommer) og Tor Martin (gitar/vokal) har holdt det gående siden 2013 og det har blitt en del utgivelser. I fjor slapp de både albumet ‘Låter som bråker’ og EPen ‘Historien om penger’ – begge utgitt på Iverk Selskap.

Spotify: https://spoti.fi/2Vih9sY
Bandcamp: https://kommunaltsvommeanlegg.bandcamp.com/

De Fremmede:
De Fremmede er et tomannsband fra Oslo grunnlagt av Sindre (trommer/fiolin) og Erik (gitar/vokal) i 2015. Sammen lager de noenlunde enkel og måteholden musikk inspirert av blant annet post-punk, krautrock og indiemusikk fra 80/90-tallet. Hittil har de gitt ut tre singler, et album og en EP på Iverk Selskap. Ny musikk er rett rundt hjørnet.

Spotify: https://spoti.fi/2unvCZB
Bandcamp: https://defremmede.bandcamp.com/

I august er MIR åpent hver dag 15:30 – 00:30.