Morning Beat // UNTS TAKEOVER

tirsdag 10. mai kl. 07:00 - 10:00 på MIR

Morning Beat er et bærekraftig kulturprosjekt, der nedbrytbar glitter, live DJs og ulike kunst/musikk innslag forenes i dans og avsluttes med en heftig yoga-time!
Våre eventer er 100% rusfritt (ikke at vi er avholdsfolk – vi er et alternativ), vi tilbyr en vegansk frokostmeny og masse kaffe! Dans er rett og slett vitenskapelig. Hva er det med Morning Beat opplevelsen som holder oss så energiske og lykkelige gjennom hele dagen?
Det viser seg at dans i edru tilstand om morgenen, frigjør hjernens naturlige «lykkelige kjemikalier». Vi tilbyr derfor en sunn cocktail av Dopamin, Oxytocin, Serotonin og Endorfiner!
07:00-09:00 – THE MUSIC
♡♡♡ UNTS ♡♡♡
UNTS er en klubbkveld som startet i Kristiansand med fokus på elektronisk musikk. Vi har holdt på med booking av DJs og arrangering av fester i flere år. Alt startet i kjelleren på Lund i Kristiansand i 2011, hvor fester ble avholdt og DJs fra Oslo, Berlin, Budapest og København møtte opp for å få muligheten til å spille hele natta. Dette var ekte undergrunn, og vi ville etterhvert spre følelsen og atmosfæren av akkurat disse festene videre til folket. Frk Larsen stilte seg åpne til at vi kunne arrangere fester der, og dette ble vårt nye hjem. Etter noen år der flyttet vi til Klubb Bunker hvor vi holdt fester og senere har vi tatt med konseptet rundt på flere plasser. Vi har hatt jevnt besøk og klart å overleve med en liten pause pga. at mange i crewet flyttet til Oslo osv.
Musikk er helt klart noe som står i fokus når vi arrangerer våre fester og vi booker derfor kvalitets DJs fra hele landet som har opparbeidet seg et godt rykte innenfor klubbkulturen.
På våre fester, får man hørt house, disco og techno-inspirert musikk, samt fokus på følelsen av at man er en del av UNTS når man kommer på festene. Vi har nå startet opp UNTS i samme gode ånd i Oslo og er nå på utkikk etter klubber å samarbeide om å skape gode fester med.
Vi har med oss VJ, forskjellig deko og visuelle effekter som varierer og tilpasses hver fest for å skape god atmosfære og stemning til musikken.
09:00-10:00 – THE YOGA
Breathing and stretching out after all the dancing is included in your ticket.
^ DRINKS ^
We will be serving juice, coffee & tea
^ BREAKFAST ^
We will be serving light breakfast
^ THE GLITTER STATION ^
Come glitter up!
^ LOCATION ^
MIR // Toftes gate 69
^ WHO ARE YOU ^
Dress up or dress down, we don’t judge, but we love costumes and are theme based.
^TICKETS ^
Early Bird – 75,-
Dance & Yoga – 175,-
Student – 125,-
^IMPORTANT INFO^
Tickets are non-refundable!