UTSOLGT! MÍO + Dimling

torsdag 17. september kl. 19:00 - 23:59 på MIR

Mir er stolte av å igjen kunne gi scenen til MÍO. De byr på sin energisk-vakre versjon av nordisk folkemusikk mens supportbandet Dimling går inn for å stille lytteren til veggs med eksistensielle spørsmål vel innpakket i fengende riff og drivende rytmer.
OBS: Lurt å forhåndskjøpe billetter her da det er begrenset kapasitet grunnet smittevern.
MÍO
slår sammen felespill og krulling med harde rytmer, funky basslinjer og leken perkusjon. Ny møter gammel tradisjon! Musikk med et eget særpreg som bruker folketradisjoner på utradisjonelle måter med spennende vendinger harmonisk og rytmisk. Prosjektet er basert rundt vokalist Dionisia Fjelldalen og bassist Marianne Friisberg Larssens tekster og komposisjoner og bandet består i tillegg av fiolinist Nils Oma, trommeslager Eilif Finnseth, og pianist og gitarist Noah Krogsholm. Uttrykket preges av en vise- og fortellertradisjon, men har også et kontrasterende hardt rockepreg.
DIMLING
Hva er Dimling tenker du? Uttrykket kan bety så mangt; for den habile snekker kan det være en av de store gleder innen hennes/hans håndverk, mens for den omflakkende festløven, hvis naturlige habitat ville være i selskap av individer som Patrick Bateman eller Gordon Gekko, en fornærmelse!
Men! I setting av nettopp denne kvelden betyr det hverken av delene! Så nettopp hva er Dimling? Som sitert av bandets karismatiske vokalist; «Et tilfeldig sammensatt Rock-pop-indie-punk band som trekker sin inspirasjon i alt ifra Rock og Punk til Indiepop». Tekstene kan trekke fellesnevnere til både Jon Olav Nilsen og Jokke, hvis fokus på harde, men ekte-følte historier alltid er i sentrum av musikken til bandet og dette går hånd i hånd med deres sjølerklærte motto om å «holde det ekte».
20.00: Dimling
21.30: MÍO
Mir åpner kl 15.30 og er åpent til 00.00
ID 20
CC 140,-