Master Oogway og Henriette Eilersten // Releasekonsert

lørdag 26. mars kl. 19:30 på MIR

Master Oogway og Henriette Eilertsen slipper plata Happy Village på Rune Grammofon den 25. mars, og inviterer til releasekonsert på Mir 26. mars.
Høsten 2020 inviterte Kafé Hærverk – en av Oslos sentrale scener for ny jazz og mer – Master Oogway til å gjøre fem månedlige konserter fra august til desember, og ta med en gjest til hver anledning. To av disse ble flyttet grunnet pandemirestriksjoner, mens tre ble gjennomført og innspilt med tanke på mulige utgivelser. Ved nærmere lytting gikk det fort opp for oss at konserten med Henriette Eilertsen var ganske så magisk fra begynnelse til slutt. En låt måtte kuttes for å få plass på vinylutgaven, men bortsett fra dette og et par mindre redigeringer får vi det som ble spilt på kvelden, uten pålegg eller kosmetisk behandling. Platen er suverent mikset av Dag Erik Johansen i Athletic Sound.
Med Henriette på laget som fremtredende solist finner vi bandet i et både lyrisk og sprudlende modus med tråder til så vel spirituell frijazz som world music.
Håvard N. Funderud – gitar
Laurtz Skeidsvoll – saxofon
Henriette Eilertsen – fløyte
Karl Erik Horndalsveen – bass
Martin Heggli Mellem – trommer
Dører: 19:30
Konsertstart: 20:00
Billetter: 100,-