MarOder + Friksjon // MIR

lørdag 2. oktober kl. 19:00 - 22:00 på MIR

FRIKSJON + MARODER splittgig på MIR!
MARODER er en psykedelisk slowrocktrio med melankolske og underfundige norske tekster. Bandet har siden starten i 2011 gitt ut 4 album. Deres siste album «Skjør anledning» kom høsten 2019. Frontmann i marOder, Aslag Guttormsgaard, er en av nøkkelmedlemmene i Duplex Records og har i godt over 20 år begeistret norske og utenlandske konsert og festivalscener med en lang rekke originale og fengende bandprosjekter. Vi nevner i fleng hvitevarebandet Hurra Torpedo, Black Debbath, L.Y.D, Reidar Roses Orkester, Aasen, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow m.m.
marOder er et av de siste skuddene på Duplex-stammen og med seg i bandet har Aslag sine to gode venner og
veteraner fra norsk musikkliv, Gunnar Berg-Nielsen og Atle Hassel! (Saluki, Gartnerlosjen, Boy, Tramteateret, Penthouse Playboys mm.)
”Det er ikke bare de musikalske raritetene som gjør at det å være på konsert med marOder, er en fryd. Dette er musikere som koser seg på scenen, som får publikum til å kose seg og serverer tekster som får selv salens mest
alkoholiserte mann til å stoppe opp og tenke litt. Det er solide tekster, en sterk opptreden og ikke minst så mye morsomme lyder og instrumenter at det ikke helt kan forklares. Denne trioen må oppleves.» Hissig.no
——————————————-
FRIKSJON er et rockeband fra Moss/Fredrikstad med personlige tekster på norsk. Friksjon er låtskriver/ vokal Torstein Eriksen sitt musikalske tilholdssted for musikk utenfor rammene av Norsk Råkk og Freedumb, og oppsamlede tråder fra tidligere prosjekter som aldri ble.
Musikalsk kan Friksjon defineres som alternativ poprock/postpunk. Tekstene er fra et direkte, personlig og dønn ærlig perspektiv.
Friksjon gav ut en EPen Friksjon EP digitalt i 2020. Den ble også fysisk gitt ut på to forskjellige 7”singler i begrenset opplag med silketrykk av Loco Mosquito og håndtrykt vinyl av Oslo Vinyl Freseri.
Bandet består av nåværende/tidligere medlemmer i bandene Norsk Råkk, Freedumb, CC Cowboys, Heyday, Konstant Anfall, TheCornflakes, Hate This og Grand Atomic.