Mari Joramo & Madelene Slippfest del to

tirsdag 28. november kl. 20:00 på MIR


Velkommen til slippfest konsert med Mari Joramo & Madelene del to på MIR!
Siden vi er to blir det to slippfester! En på Uhørt 27 november og en på Café Mir 28 november. Vi gleder oss til å se dere!

Billetter kjøpes i døra 150 kr kort/kontant.

Mari Joramo er aktuell i disse dager med den nye EPen, Clouded Glory. Singelen Crash Landing fra EPen hadde premiere på NRK P3, P3 Ruben i år og ble med en gang lagt til på Norsk på Spotify sin spilleliste NPS anbefaler. Hun lager fengende
indiepop som smyger seg sensuelt inn i øret med var og vakker vokal paret med luftige gitarer og drivende komp. Men har nok med siste utgivelse funnet et enda mer poppete uttrykk. I 2015 slapp hun sitt debutalbum hvor flere av låtene lå til rotasjon på radio. Drunkingly Humming ble brukt som den offisielle Flashmob låta under TILTprosjektet til Panta Rei Danseteater, og ble fremført for flere tusen mennesker. Hun spilte også support for Band of Gold under scenekunst festivalen Kulturisten 2016.

«Hun jobber på tvers av ulike kunstformer, og som dreven danser, koreograf og regissør (multitalent mao) er hun ikke redd for å blande uttrykk.»
– Victoria Hoseth, Musikknyheter 2017

«Musikalsk så er Mari Joramo klikk for meg, dette er en stemme som gir meg det lille ekstra jeg alltid leter etter. Mari har «det», ja du vet «det» som alle disse idoldommerne, x-factor, norske talenter forståsegpåerne snakker om.»
– Stein Eriksen, Norskmusikk.org 2016

«Musikalsk er dette fengende indiepop, med gitaren langt fremme – og en kledelig
og litt rufsete produksjon som gir deg lyst til å høre låten en gang til. Og en gang til.»
– HISS!G, Magne Fonn Hafskor 2015

Musikk: Mari Spotify: https://open.spotify.com/artist/6aUkmsiijB2F6eW5pJxx3E

Foto: Nina Hurum

Madelene Music er aktuell med sin aller første singel i november, men har lang erfaring som låtskriver og sanger og har opptrådt på mange scener i inn og utland.
Hun beveger seg i et flytende, musikalsk lydlandskap med en sår og drømmende stemme. Med ærlig tekster inviterer Madelene deg inn i hennes spesielle, egne lille musikalske verden.