Lytteklubb #5: Rudi Valdersnes (live) / DJ Julie Silseth

søndag 15. oktober kl. 18:00 på MIR


Lytteklubb er et månedlig arrangement på MIR i regi av plateselskapet Maksimal hvor platesamlere, DJs, musikere og kunstnere presenterer musikk fra et vidt spekter av musikktradisjoner.

————–

RUDI VALDERSNES (NO – Maksimal)
Rudi Valdersnes har slått seg opp som en aktiv artist på elektronikascenen i Bergen. En allestedsværende person med bakgrunn fra punken, som har frekventert byens klubbscener både på dansegulvet og på selve scenegulvet.

Han kan blant annet vise til et bestillingsverk hos Festspillene våren 2016, som for alvor viste Rudis evne til å gestikulere bilder i form av rytmer og klangspekter. I følge mannen selv kan publikum forvente seg følgende: ‘På hjemmesnekra instrumenter av drivved og to old-school trommemaskiner skjer det en salighet mellom techno og fjern og nær folkemusikk. Pent, og til tider absurd. Og absolutt frekt.’

https://soundcloud.com/rudi-valdersnes
https://soundcloud.com/maksimallyd/sets/maks-005

JULIE SILSETH (NO)
Julie Silset har en lang fascinasjon og tilhørighet innen psykedelisk og elektronisk musikk, noe som gjør seg synlig i hennes dj-sett. Musikken reiser gjennom ulike lydlandskaper der repeterende melodier og beats sammenfaller i atmosfærisk lyd, gjerne med langstrekte drømmende komposisjoner. Det altruistiske vil kollidere i en flyt av minimalistiske acid og techno beats. Alltid til stede er en dyp og omliggende bass som lar det hele flyte sammen, og som bæres av intensiteten. Det blir intim og varmt. Hypnotisk og velgjørende.

CC 50