Lytteklubb #3: HEDDA the HEAD / IDA Høiklev RIBU

torsdag 31. august kl. 18:00 på MIR


Ida og Hedda møttes på Prosjektskolen for fem år siden. Siden den gang, har de levd separert fra hverandre henholdvis i Oslo og Bergen. Mens årene har gått har de holdt vennskapet varmt gjennom å utveksle sin kjærlighet for alt fra bossa nova til hip hop til Camaron de la Isla og Bob James. Det er en gledens for dem når de møtes på Mir for å spille yndlingslåtene sine for hverandre og for dere.

HEDDA THE HEAD (NO)

Hedda har akkurat flyttet til Oslo for å ta master på Kunstakademiet. Hun spiller en eklektisk blanding elektronisk musikk og har de siste fire årene i Bergen spilt på plasser som Landmark, Kok og Østre. For Hedda handler DJing om et forsøk på å vise nye strategier og emosjoner på dansegulvet.

IDA HØIKLEV RIBU (NO)

Ida går ofte under navnet DJ mussolini på fest. Ida har en gig på CV’en, hvor hun spilte på et posh hotell i Kristiansand (fordi en annen dj avlyste) og klarte å tømme lokalet etter 10 min ved å spille obskur indianermusikk

————————–—–

Plateselskapet Maksimal arrangerer lytteklubb på MIR en søndag i måneden. Vi inviterer platesamlere, DJs og musikere som presenterer musikk du ikke nødvendigvis hører på dansegolvet.