Lost Girls + supp. Cisser Mæhl

torsdag 15. desember kl. 19:30 - 23:55 på MIR

LOST GIRLS + CISSER MÆHL
torsdag 15. desember | 19:30 | 200,-
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Den norske duoen Lost Girls, med artist og forfatter Jenny Hval og multiinstrumentalist Håvard Volden, ga i mars 2021 ut sitt første album «Menneskekollektivet» på Smalltown Supersound etter å ha samarbeidet i mer enn ti år. Albumet høstet fantastiske anmeldelser i både inn- og utland og ble blant annet trukket frem av kredible Pitchfork som det beste av ny musikk.
«Menneskekollektivet ble innspilt i Øra Studios i Trondheim mens resten av Norge hamstret dopapir i mars 2020, og før Hval og Volden følte materialet var klart for innspilling. Kanskje var det akkurat det som gjorde Menneskekollektivet så unikt: Kvalitetene ved å prøve ut noe, for å se om det passer.
Nå lager Lost Girls ny musikk, som de ikke vet helt hva er ennå, men de tar sjansen på å spille sin eneste konsert i Norge i 2022 på selveste MIR, for å teste ut disse helt nye og uferdige tingene.
Kom og hør helt nye ting som verken du eller de kan, og se en konsert som aldri vil bli spilt igjen! Nerder som alltid «liker demoen best», her har dere en unik sjanse.
DØRENE ÅPNER 18:00
CISSER MÆHL 19:30