«Live stream» FUCKET FREAKKVENS VOL. 1

fredag 15. januar - lørdag 16. januar kl. 19:00 - 01:00 på MIR

På fredag 15. januar kl. 19:00. på Twittch TV strømmes det live fra Mir.

Mir presenterer: FUCKET FREAKKVENS VOL. 1
Under kjølevannet av pandemien har noen søkt velbehag i fakkede frekvenser. Cafe MIR inviterer til en sekvens med en trekløver fra Bergen; EXPERIJENS, COOK og JUICYCHARLES.
Med en felles forkjærlighet for obskur klubbmusikk går de inn for å levere en digital klubbopplevelse. Dette er første gang kollektivet går ut av hjemmekontoret for å vise Oslo hvilke frekvenser de har tunet inn på det siste halvåret.

Juicycharles startet DJ karrieren sin i Kina hvor han lærte å mikse house av en russer, og ble tatt inn i varmen av det internasjonale kollektivet A-collective. På det tidspunktet hadde footwork bølgen truffet Pudong-deltaen, og han ble inspirert av artister som Code-9, DJ-Spinn og RP Boo. I løpet av sine to år i byen spilte han på klubber som The Shelter, Arkham og C’s.
Da han senere returnerte til hjembyen Bergen, ble han tatt under vingen av Vibbefanger og DJ Girson, og var med å starte klubbkonseptet NattMat på Landmark sammen med Girson. Juicy flyttet videre til London i 2018, hvor han lagde sitt eget podcast Diplomatic DJ Hour for SOAS Radio, og spilte regelmessig på Brilliant Corners.
Stilen hans kan beskrives som eksentrisk med variasjoner fra Nils Frahm til jungle, og alt midt i mellom.
https://soundcloud.com/helveteheller123
Espen Cook er en Norsk kunstner og DJ basert i Oslo. Begynte å spille musikk i 2013 og har siden spilt på klubber og festivaler som Sónar Hong Kong, Shi Fu Miz (HK), Vill Vill Vest (NOR), Clockenflap (HK), Bonobo (JAP) OIL Club (SZ), Social Room (HK), Cassio (HK) XXX (HK), Salon 10, (HK) Oma (HK), Cassio (HK) Gazette Club/Colectiva Gazette (ROM), Landmark Bergen (NOR) og Østre (NOR).
Startet Club Kowloon i 2016, et Hong Kong basert musikk og lifestyle konsept som promoterer undergrunnsmusikk, organiserer eventer og lager klær. Målet til CK er å åpne for interessante og kreative samarbeid med et nytt perspektiv og jobber hovedsakelig innen klubbkultur og visuell kunst.
Det musikalske uttrykket til Club Kowloon er stødig posisjonert innen house, techno og minimal og med dette konseptet har det blitt etablert et lokalt og internasjonal miljø basert på et fritt uttrykk, blandingen av kunst og musikk, samarbeid mellom talentfulle designere, DJs og Vjs med et sterkt fokus på den lokale scenen. De siste årene har Club Kowloon organisert fester i Norge, Spania, Romania og Hong Kong.
https://soundcloud.com/clubkowloon
https://www.instagram.com/clubkowloonofficial/
https://www.instagram.com/espencook/
EXPERIJENS er en Oslo basert DJ som beveger seg i landskapet- Jungle, Techno, Footwork etc.
https://soundcloud.com/experijens/experijens-27092020-2351