LEGS 11 + WHALESHARKATTACKS

lørdag 23. januar kl. 20:00 på MIR

legs11 mir
LEGS 11 er et overskuddshorn som flyter over av låter og idèer. Noen ganger blir de realisert, andre ganger flyter de videre og nye ting overtar. Det er derfor ikke så rart at det er sjelden bandet har tålmodighet til å spille live, men nå er Legs 11 klare for å spille nye låter på Mir.

Legs 11 ga ut Pessimist EP i september i fjor, en EP smekkfull av smektende pop, tåredryppende tekster og en fotogen bamse. Muligens blir det gjenhør med noen låter derfra.

Sjangermessig snakker vi altså om dansbar synthpop blandet med det meste du kan tenke deg av smakfull og/eller kitchy pop, house, funk, disco, osv.

http://www.soundcloud.com/legs11
http://www.facebook.com/legs11band

WHALESHARKATTACKS er soloprosjektet til Viviana Vega. I tillegg til å være vokalist i Masselys og tidligere medlem av musikkollektivet Metronomicon Audio, har hun ved flere anledninger samarbeidet med Legs 11, blant annet på EPen «Drippin» fra 2012.

Etter å ha mislyktes i å etablere sitt eget rockeband, gjenoppstod WHALESHARKATTACKS i 2013, da Vega lagde et presseskriv til en utstilling i rapform. Siden da har hun mekket dansbare beats på kjøkkenet sitt og opptrådd i stuer, gallerier, firmafester og feministfestivaler. Gjennom WSA har Vega sluppet fri musikksjangre, tekster og ambisjoner hun lenge hadde fortrengt, som har resultert i en salig og irrasjonell blanding av elektronisk goth punk, gangsta rap, new wave, r n’ b, og emo Euro dance.

«We were gonna live forever, take this bitch to a whole new level»

http://www.soundcloud.com/whalesharkattacks
http://www.facebook.com/WHALESHARKATTACKS

Konsertene foregår mellom kl 21.00 til 23.00. Jovial pris på 50 kroner CASH i døra.