Lasse Passage: «Sunwards»

fredag 4. september kl. 20:00 - 23:00 på MIR


tikkio.com/tickets/19057-releasekonsert-for-lasse-passage-sitt-nye-album-sunwards

Releasekonsert for Lasse Passage sitt nye album «Sunwards»
19:00-20:00 Releasekonsert Lasse Passage
20:00-21:30: DJ Key & Mystery
21:30 – 24:00: DJ Drix
Lasse Passage er en artist, låtskriver og produsent som jobber i grenseland mellom folk, lo-fi og pop. Passage er nå aktuell med sin tredje fullengder – “Sunwards” – et album som i hovedsak ble til på en kassegitar under en lengre reise i Mexico. Sunwards er kanskje Lasses mest ambisiøse album til dags dato, med musikere fra øverste hylle av den skandinaviske jazz-scenen og mikset i Los Angeles av Noah Georgeson (kjent for sitt arbeide med Joanna Newsom, Devendra Banhart).
Passage har hatt en kredibel solo-show de siste årene, men denne kvelden er vi så heldige å få høre musikken spilt med fullt band – deriblant mange av musikerene som har vært med å spille på platen. Gjør deg klar for en unik opplevelse på MIR den 04. September.
Du kan høre to av singlene fra albumet her:
Soundcloud:
Heartbeat
Miles Away
Spotify:
DJ Key & Mystery
Lisa og Natalia er barndomsvenner fra Larvik og Stavern som spiller back to back denne kvelden. Lite vet vi om denne duoen, annet enn at det blir vartet opp deilige rytmer fra de syv verdenshav! Med sine groovy, chill og sexy beats byr de opp til et dansegulv som skummer av god stemning.
DJ Drix
Som tidligere DJ for blant annet Multicyde og Truls er Drix en allsidig DJ, men er kanskje mest kjent for sin eklektiske stil når han spiller alene. Han har blant annet har vært å høre på, Slottsfjell, Øya-Natt, Blå, The Villa, Jaeger, Rockefeller, og andre kredible klubber i storbyer som London, Berlin og Barcelona. Fra sin overmodige debut på en strandbar i Hellas på det glade 90-tallet, har DJ Drix spilt land og strand rundt. Uansett om det er skitten techno i en mørk kjeller eller sentimental deep-house i en solnedgang på stranden, har det vært spilt med en dyp kjærlighet til musikken som underliggende drivkraft.

Foto: Kim Jakobsen To

«Konserten er støttet av Norsk Komponistforening»