AVLYST: Lansering av Dyrenes rekordbok med dyrefakta-quiz!

onsdag 11. november kl. 19:00 - 22:00 på MIR

Vi har laget bok! Det må feires. Velkommen til Café Mir onsdag 11. november kl 19. Vi kjører spinnvill dyrefakta-quiz der du kan briljere med din kunnskap om rare fisker, gjette deg fram til riktig svar og finne deg et nytt favorittdyr eller fem.
OBS! Dersom smittesituasjonen ikke tillater at vi møtes på Mir, vil quizen foregå digitalt.
OM DYRENES REKORDBOK:
I den gjennomillustrerte faktaboka Dyrenes rekordbok møter du verdensmestere i alle slags kategorier. Hvor høyt er det mulig å hoppe? Hvilket dyr promper mest, og hvem ser best i mørket? Bli kjent med fisken som kan spå været og ormen som er lenger enn en blåhval. Dette er boka for deg som vil vite alt om de mest utrolige dyrene på jorda. Passer for alle dyreeleskere mellom 5 og 122 år.
PÅMELDING:
Av smittevernshensyn må alle gjester melde seg på gjennom dette skjemaet: https://forms.gle/WCczi5gPrGTL1Pad8
Det er gratis, men maks 50 plasser. Ellers oppfordrer vi alle til å vise hensyn og holde avstand under arrangementet. Bli hjemme hvis du føler at formen ikke er på topp. Vi kan sende signerte bøker i posten, og det blir nye sjanser til quiz!
BOKSALG OG SIGNERING
Den fineste bokhandelen, Per Magnussen, kommer til Mir for å selge boka vår! På grunn av smittevern foregår betaling via Vipps. Vi ordner selvfølgelig signatur og hilsen dersom du ønsker det.
PS: Varm opp til quizen ved å følge @dyrefakta på Instagram!