Koppen – slippfest! + Boblebad (live!)

lørdag 26. juni kl. 19:00 - 22:00 på MIR

Vi gjør et nytt forsøk: OBS 20 billetter (om ikke reglene forandrer seg!)
Koppen er en stayer i den norske undergrunnen og faller mellom sjangerstolene hiphop, funk, boogie og elektronisk musikk. The nye albumet «The Movie» er mer fengende og rett fram enn tidligere utgivelser, med lakoniske tekster og smooth produksjon. Albumet, som ikke har noe med noen film å gjøre overhodet, består av åtte sjelfulle og organiske spor. Syv av dem sunget på engelsk og en «Crystal Night» på japansk(!)
Koppen er en av de første medlemmene i det nå legendariske kollektivet Metronomicon Audio. «The Movie» er miksa og produsert av Jørgen Skjulstad (Center of the Universe) Thomas Meidel and Marius Ergo. Plata blir utgitt digitalt og som en limitert turkis LP.
Boblebad
Mannen bak Boblebad er musiker og produsent Ulf Moen Denneche fra Oslo. Han har fartstid som trombonist i storband og spiller i afrobeat-bandet Kojokona.
Han er også kunstner og har hatt maleriutstillinger. Som boblebad har han utgitt musikk via kvalitetslabler som MarsMelons, EUFORISK, Metronomicon Audio, Eskimo recordings, Aquavit BEAT og Paper Recordings (UK).