Kontainerklubb

lørdag 17. november kl. 20:00 på MIR

Velkommen til KONTAINERKLUBB!

Siden konserten på Mir i april, har Rudolfs Kontainer oppholdt seg mye i øvingskontaineren. 17. november blir det konsert og kontainerklubb og på Mir ♥ Vi gleder oss til å se dere der. Boblebad varmer opp med liveset. Saft Suse har premiere på musikkvideo. Dj Fat Belly Beat, Rakett-Madsen og Dansemusen avslutter kvelden med en sexi sviskekompott som vil ta deg med videre inn i vinternatten.

RUDOLFS KONTAINER: I desember 2017 kom debutplata «Eclectic Rudolfland», en god dose gledesspredende elektronisk lo-fi disko. Soloprosjektet til Mikal Lillo-Stenberg (vokal, gitar) har blitt et sekshodet liveband som gunner på for å få Mir til å svinge. Øvrige medlemmer er Thomas Torheim (gitar) Ulf Moen Denneche (bass), Pablo Guerrero (trommer), Henrik Mikael Lind-Hanssen (perkusjon) og Simen Ek Søgnen (synth).
https://open.spotify.com/album/0mw2R47ieawyYaeCzXA42D

BOBLEBAD: Rudolfs bassmann Ulf gjør et livesett med sitt elektroniske Boblebad. Lett dunkdunk-musikk med melodisk preg, dansbare rytmer og palmesus inspirert av polsk jazz fra danskebåten som går direkte til Tyskland.
https://www.youtube.com/watch?v=h8gx3hMEayc
https://soundcloud.com/boblebad1
https://open.spotify.com/album/12xZULLMzu7TeByIJabdsg?si=19FnUjNhQvekOBR3PExcJA
https://open.spotify.com/artist/6PiZkOHul8gEBrwWL1Koum?si=7Wytz1O6Sj2c7CyRCtU3CA

SAFT SUSE: Saft Suse er et electronica/house/techno-prosjekt laget av Mikal Lillo-Stenberg.
https://open.spotify.com/album/6Faj9RwHwA04XoaErrPP4g?si=B185EJXuSU-giYoLtUFZGA

DJ FAT BELLY BEAT: Eivind A. Haugen er en følsom spiller som byr opp til dans.

RAKETT-MADSEN: Hestehviskeren aka. king of the 80s får deg til å ville kline på dansegulvet.

DANSEMUSEN: Dansemusen gjør sitt beste med armer og ben, for å fyre opp alle dansegulv hun kommer over. Det blir hits for kids fremfor tekniske skills.

CC: 100.-