Komputergirl / Polarpop release / Modulo One / Beax / DJ Electro

torsdag 30. mars kl. 20:00 på MIR

komputergirl
Det er duket for en kjølig og elektronisk aften med TRE konserter på MIR når KOMPUTERGIRL slipper sitt debutalbum POLARPOP! Med seg denne kvelden har hun futurepop duo MODULO ONE, IDM artist og multitalent BEAX og vår alles kjære DJ ELECTRO.

Spilletider:
BEAX :TBA
MODULO ONE : TBA
KOMPUTERGIRL : TBA
DJ ELECTRO : TBA

NB. Tidlig konsertstart!
CC 100,-

I tradisjon tro vil det bli KOMPUTERGIRL give aways i døren til de første som kommer denne kvelden.

KOMPUTERGIRL har siden 2004 jobbet med å formidle sin forkjærlighet for arktiske landskap og spiritualitet gjennom lyd. Med årene har hun utviklet et distinkt og kjølig lyduttrykk som strekker seg fra naiv og melankolsk synthpop, til et mer atmosfærisk og konseptuelt lydbilde. I 2015 slapp hun HYPERBOREA (EP) som inkluderte låtmateriale fra de siste ti årene, samt remixer av elektronika artister KANT KINO, SUBSTAAT, SCHNODIG og PSYKOSISTER.

I juni 2016 slapp hun singlene LIGHTBODY, en drømmende konstellasjon av new age, futurepop og eksperimentelle elementer som mottok svært gode anmeldelser i alternative musikkmagasiner som Peek-a-Boo, InDieStadt og Brutal Ressonance.

Oktober 2016 slapp hun singelen HOUSE OF RA, med intet mindre enn åtte fantastiske remixer fra ulike undergrunnsartister innenfor genre som psytrance, IDM, ambient, dubstep, industrial, electro og alt annet i mellom.

Med debutalbumet POLARPOP ønsker Komputergirl å veilede deg gjennom ulike landskap av lyder, teksturer, sinnelag og drømmer. En åndelig reise til det indre og underbevisste, men også en fysisk reise gjennom et iskaldt kontinent av isgrotter, snøkledde fjell og fjerne horisonter.

BEAX (Stig Fostervold) lager unikt nordnorsk elektronika; Kalde kretser og harde kanter blandet med dansende nordlys og oversaturert midnattssol. Beax kalles Norges svar på Aphex Twin og gir deg lyst til å danse, uten at du nødvendigvis hvordan du skal få det til.
Beax

MODULO ONE spiller “Dancefloor friendly futurepop without the emo”. De blander mørk atmosfære og catchy synthlinjer, clean og harsh vokal, en liten klype humor og alltid en stødig beat. Anders Schau Knatten og Tom André Solli lar seg inspirere av band som Covenant, VNV Nation, Haujobb og alle de herlige folkene i Oslo-scenen. http://moduloone.com/ Modulo One

DJ ELECTRO er ildsjel, synth-connoisseur og kjær venn som vil avslutte denne kvelden med noen velvalgte electro-perler som kan invitere til øm dans frem til stengetid.