Klubbdagen ØYA-MIR – Uteservering fra kl 18:00

tirsdag 9. august kl. 19:30 - 23:30 på MIR

https://www.oyafestivalen.no/
I samarbeid med Klubbdagen-ØYA har vi booket tre band i år.
Label kl 20.00
Florence of Alabia kl 21.00
Lady Moscow er dessverre avlyst

LABEL:
Sommeren har et soundtrack, og softrock-bandet Label har produsert låter til dette soundtracket i årevis. Hvert år siden 2014 har de sluppet en singel til gode omtaler og spillelisting på riksdekkende radio.
Label spiller musikk som spenner fra solvarm soft-rock og vestkyst-pop med flerstemte vokalharmonier.
Live består Label av en imponerende besetning med medlemmer som spiller/har spilt i band som Euroboys, For Pete’s Sake, Ulver, Haraball, Turbonegro og Big Bang.
————————-
Florence of Alabia:
Består av Nora og Nils, en fersk og skamløs duo fra Oslo. De spiller elektropop, med tunge beats og en kompromissløs popteft. Inspirasjonen hentes fra ikoniske disco-, punk- og pop-divaer, high school-filmer fra 80-tallet, svette raves i skauen og internett. Florence elsker ekte pop. Den man sjelden finner på radio, og som ikke har blitt klemt blodfattig av plateselskapenes klamme grep. Florence spilte sin første konsert på Mir i mars. På scenen er målet å skape en følelse av å være på nattklubb, kombinert med et sterkt visuelt uttrykk. Musikken er umiddelbar, men uforutsigbar, med mange dramatiske vendinger underveis.
————————–
Lady Moscow:
Har i tysk presse blitt beskrevet som den brutale storebroren til Katzenjammer og den norske fetteren til de engelske indiefolk-heltene i Mumford & Sons. Andre har beskrevet gjengen som «uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.» Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av «tomwaitsk whiskybalkanjazzrock» kanskje best beskrevet som folk’n’roll.

 

Gratis med Øyapass

CC100,- uten

Uteservering fra kl 18:00

Velkommen!