Klubbdagen 2019 på Mir

tirsdag 6. august - onsdag 7. august kl. 18:00 - 01:00 på MIR

Klubbdagen 2019 på Mir 6. august
Dørene åpner 18:00
ID: 20

20:00 MONALIA
21:00 SKALLA
22:00 LEGS11

MONALIA
Monalia er et Oslo-basert indie-band med dype røtter i Telemarksfjellene, som lager stemningsfull musikk i en sjanger de liker å kalle for «fjellsurf». Deres debutalbum «So Much Better» som ble sluppet i april, har høstet meget gode kritikker i både innland og utland. «Lager det vi vil beskrive som knallgod indie; litt Breeders, litt Spiritualized, litt Slowdive. Dette er superbra norsk musikk!»
– Stjernepose, NRK P13
https://www.facebook.com/monalia.band/

SKALLA
Skalla spiller en slags passiv-aggressiv rap-inspirert punk, og har medlemmer fra band som Deathcrush, PRTLVX, Cvnt Fistvla og brenn. Slapp EPen «Natt til siste mai» i 2017. Smakebitene fra det kommende albumet, den deprimerende fotballhymnen «Rekdal» og korpsballaden «Kanskje jeg lyver» tyder på at Skalla beveger seg videre fra den primitive punken som preget debuten. Live er bandet imidlertid mer hardtslående enn noensinne, og med ny besetning bestående av Edvard Smith Save fra brenn. (spiller i Tøyenparken onsdag) på bass er Skalla definitivt et band å se opp for fremover.
https://www.facebook.com/skallababy/

LEGS11
Legs 11 har i 2019 inngått et nært samarbeid med drag dj-duoen Lisa & Lisa. Samarbeidet omfatter en serie konserter, utgivelse av en coverversjon av Bertine Zetlitz’ elektropop-klassiker “Girl Like You” med mer. Legs 11 og Lisa & Lisa møttes første gang da de opptrådte på en kolonihagefestival på Sagene. Det ble raskt klart at de er musikalske søskensjeler, og idéen om et samarbeid tok form på nachspielets svette dansegulv i en knøttliten kolonihagehytte.
Legs 11 har vært en del av Oslos musikalske undergrunn i over 15 år, og spiller en fengende blanding av synthpop og house.
Lisa & Lisa er en hedonistisk dj-duo, unnfanget på en eller annen luguber bar. Foruten å være grenseoverskridende stilikoner, har de en forkjærlighet for elektronisk dansemusikk.
https://www.facebook.com/legs11band/

DJ Spaceshuttle (TBA) spiller glad og dyster poge/dansmusikk etter konsertene.

www.oyafestivalen.com
https://www.facebook.com/mirlufthavna/

GRATIS for deg med Øya-pass (ukespass)
125 kr for deg uten Øya-pass. OBS: Kun 25 billetter ute! Holder av et par til døra

Publisert av MIR Torsdag 13. juni 2019