KLUBB KOS

fredag 24. september kl. 19:00 - 23:55 på MIR

Klubb Kos er et mangefasettert DJ kollektiv med med flere tiårs fartstid i elektronisk dansemusikk. Vi har hørt alt, sett alt og veit best. Derfor inntar vi Mir for å feire musikken vi ikke har kunnet spille slik den skal spilles i løpet av pandemien. Fem av oss stiller opp denne kvelden, hver med sitt unike perspektiv på musikken (les: vi spiller ikke det samme hele kvelden, for det er dritkjedelig.)
Horseman ble født med glowstick i «hånda» og med «come to daddy» på full spiker. Elektronisk musikk har alltid vært horsemans største passion. Denne fyren har stallen full av godbiter, og rir de fleste sjangere uten å svette. En veddeløpshest med gode odds. Fra taktfast trav til full galopp!
Machinemade er skrudd sammen i en skitten kjeller på 80-tallet og programmert av en schizofrene tysk vitenskapsmann. Feil i koden har ført til en gjennomgående dyster og forvrengt stemning i alt som legges på platespillerne. Han ble derfor utvidet med en definerende modul: Få folk til å danse.
Skoltrom er inspirert av det optimistiske 90-tallet lager og lager musikk som i disse dager blir omtalt som techno, men som i gamle dager muligens ville ha blitt plassert i trance-hylla. Forvent pads, perkusjon og polymetrikk.
Dexrotator har aldri helt skjønt dette med musikk og har brukt en laptop og diverse andre greier for å bråke en del i over 15 år nå. Har hatt en liten(!) pause men er sånn halvveis tilbake med en foreløpig ubestemt samling av beats og bråk.
Xeche er Oslos selverklærte autoritet på half step og grey area. Insisterende basslinjer, frenetisk perkusjon og klaustrofobisk dissonans skaper introspektive rom. Ettersigende godt egnet for stammeritualer.
Cc 50 etter kl 22
ID 20