Killer Kid Mozart + Pur Puré // MIR

torsdag 8. februar kl. 20:00 på MIR

Det er duket for en indierock-aften av de sjeldne når Oslo-bandet Killer Kid Mozart og Stavanger-baserte Pur Puré spiller splitgig 8. februar på MIR på Grünerløkka. Her snakker vi oppmøteplikt for fans av Dinosaur Jr, Sonic Youth og Cloud Nothings, og andre som måtte like pønkete gitarbasert popmusikk og energiske liveshows bør også kjenne sin besøkelsestid.

Billetter:
50 kr forhåndssalg / 100 kr i døra

Forhåndssalg gjennom Vipps til 94870033

KILLER KID MOZART
Killer Kid Mozart begynte som gutteromsprosjektet til Hallvard Bonden tilbake i 2015. Da Urørt plukket opp en tidlig versjon av låta Passing Through fikk han imidlertid baller nok til å ta med seg låtene inn i øvingslokalet og starte band. De påfølgende to årene ble et hektiske for det ferske bandet, med konserter på så og si samtlige av Oslos mange rockescener, flere norske festivaler, tre singelslipp, radiolisting og ukas urørt. I disse dager er bandet i studio og spiller inn sin debutplate som kommer ut høsten 2018. Innimellom all trackinga tar de imidlertid med seg gitarer og trommesett opp på Grünerløkka å teste ut låtene live foran et publikum.

Soundcloud: https://soundcloud.com/killerkidmozart

PUR PURÉ
Stavangerduoen Pur Puré spiller indierock med et sound som går fra rett frem catchy poplåter, til det svevende og brutale. Med energiske trommer og massiv gitarlyd, leverer medlemmene Espen Eidem og Espen Knutsen sammen opplevelsen av et fullt band på scenen. Det lyder ungt, ærlig og stort.

Soundcloud: https://soundcloud.com/purpureband