HUMA LUMA // Piknik

torsdag 7. mars kl. 18:00 - 21:00 på MIR

Aldergrense: 18 år

CC // 100,-
Betal med kort eller på vipps i døren

—–

HUMA LUMA
HUMA LUMA er et 5-mannsband fra Halden som spiller høy, riffbasert indierock og leker seg med mange sjangertrekk farget med melodiøse vokalharmonier. Bandet ble sveiset sammen av Karoline Stenberg Henriksen for å akkompagnere hennes nokså uskyldige ballader, noe som etterhvert endret seg til et langt mer hårete format. Inspirasjonslisten er lang, men man kan
trekke frem blant annet Twin Peaks, Whitney, The Velvet Underground, Allman Brothers og The
Beatles for å nevne noen.

Bandet består av Thor Murtnes og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar(og koring), Henry Solstrand på bass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Karoline Stenberg Henriksen på synth
og vokal.

I løpet av sommeren 2018 har de sluppet åtte singler, og i september ble bandet kåret til Ukas
Urørt på NRK P3!

Piknik
Indiepopbandet Piknik består av seks gutter som møttes på Trøndertun folkehøgskole etter å ha krysset land og strand, fjorder og fjell, for å vie ett år til kun musikk. Selv om de bare har vært et band i seks måneder, har de allerede rukket å spille flere låter i studio og blitt spilt på flere radiokanaler. Tekstene er skrevet på norsk, og melodiene og stemningen i låtene deres viser at de har blitt sterkt inspirert av indieverdenen. Samtidig som de har blitt inspirert av blant annet TØFL, Pikekyss og deLillos, har de funnet sin egen personlige stil og sound.

11. januar 2019 ga de ut debutsingelen sin «Måneskinn», og med denne ble Piknik fredagsartist på landets største radiokanal i aller beste sendetid.

I mars skal guttegjengen på turné, og målet og framtidsplanene til Piknik er å spre musikkgleden som de er innehavere av selv.