Graular (Support: Vulnerable & Flora Sinapi) på MIR

lørdag 12. januar kl. 20:00 på MIR

Graular, Vulnerable og Flora Sinapi starter det nye året med en fest av en konsert! De tre bandenes musikalske særtrekk vil synge godt i MIRs husvarme lokaler. Det bys på varierende musikk som treffer de fleste og enhver, så ta med deg en venn eller to og få en kveld på løkka du sent vil glemme!

Konsertstart: 21:00 CC: 50kr

Graular
Graular er et progressivt metal band som består av 5 musikere i starten av 20-åra. De startet opp høsten 2017, og har siden da mekket en god håndfull låter der saftig riffing, spennende harmonier og groove er i fokus. Musikken deres utforsker forskjellige polyrytmer og taktarter, for å underbygge en melankolsk stemning i et ellers «up-beat» tempo. Som liveband gir de alt for at showet blir råstilig, og at publikum blir smittet av deres energi!

Vulnerable
Riffbasert, hardt, og mye bein i nesa. Vulnerable er et band som drar inspirasjon fra både hardrock og progmetal, med sine egne skitne og sinte tekster om angst, sex, og oppgjør. Bestående av medlemmer med mye forskjellig musikalsk erfaring, har bandet kommet sammen med en felles visjon om å vise at rocken ikke er død, men derimot lever i beste velgående rett under nesa på deg.

Flora Sinapi er et helt nytt band Oslo. De spiller improvisasjonsmusikk med klare paralleller til 70tallsrock og Spaghetti Western.
Orgel: David Andreas Emhjellen Paulsen
Gitar: Torkel Ruud
Bass: Martin Stapnes
Trommer: Lars Åge Barreth Stavran