Galleri 69: Christopher Robin Rådlund og Michiel Jansen: Kolaps.

fredag 4. desember kl. 14:00 - 20:00 på Galleri 69

Galleri 69 presiserer: Det vil ikke være noe åpningsarrangement i forbindelse med utstillingen Kollaps av Christopher Robin Rådlund og Michiel Jansen, men døra er åpen!

Åpningstider: 4. desember kl. 14 -20, samt 5, 6, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19 og 20 desember kl. 12 -16 på Galleri 69, Grünerløkka Lufthavn, Markveien 61, Oslo. Galleri 69 presenterer to kunstnere som jobber i helt forskjellige uttrykk, samtidig som de på mange måter snakker om det samme. Begge er mestere på sitt felt:

Arbeidet til Michiel Jansen (Nederland 1973) kan deles i to virksomheter; stedsspesifikk installasjon og skulpturale objekter. Begge typer av arbeider omhandler bevisstheten om rom og oppfatningen av materialbruk og funksjon. Michiel anvender materialer i tradisjonen fra Arte povera og behandler rom på en arkitektonisk måte, som en bygningskunstner. I utstillingen Kollaps presenteres to veggobjekter og to installasjoner. I galleriets andre rom finner vi en sammenstilling av bygingsmaterialer funnet i husets kjeller, tidligere et aldrehjem – nå underlagt en like ivrig som glemsk moderniseringsprosess. Et hjørne av gallerirommet har tilsynelatende kollapset.

Christopher Rådlunds (Sverige 1970) tradisjonelle malerier problematiserer forestillingen om natur og sivilisasjon. Arkitekturmaleri og ruin-estetikk i en postmoderne tidsalder. På utstillingen i Galleri 69 presenteres seks malerier som omhandler naturkatastrofer, utrydningstruede dyrearter og sammenbrudd av urbane strukturer.

Vi følger alle Oslo kommunes smittevernregler. Vi ber om at besøkende holder avstand til hverandre og bruker munnbind. I tråd med smittevernhensyn tillater vi kun sju personer i galleriet samtidig, registrering ved inngangen.

❤-lig velkommen!