AVLYST: Folkehelsa / Kommunalt Svømmeanlegg / De Fremmede

lørdag 23. mai kl. 19:00 - 23:00 på MIR

Velkommen til konsertkveld på MIR med Folkehelsa, Kommunalt Svømmeanlegg og De Fremmede. Tre band til prisen av noen timer av ditt liv og en hundrings.

Folkehelsa:
Folkehelsa er et oslobasert band som befinner seg i krysningspunktet mellom rock, pop, punk og vise, ispedd elementer av folkemusikk. Bandet tar opp ulike samfunnsaktuelle tema og låtene handler om klimakamp, kvinnekamp, individualisme og tekstilindustrien, for å nevne noe. I 2019 ga de ut sitt debutalbum ‘Evig OK’ på Plateselskapet No. 13.

Bandet består av Anna Holm Abrahamsen (vokal/synth), Sunniva Molvær Ihlhaug (fele/vokal), Hanna Sannes Aanonsen (bass), Mats Lillehaug (trommer).

Spotify: https://spoti.fi/2STA5g1
Soundcloud: https://soundcloud.com/folkehelsa

Kommunalt Svømmeanlegg:
Kommunalt Svømmeanlegg er litt av hvert. Noen ganger er de Neil Young i pønktempo, andre ganger er de støyrock-improvisatører og/eller rock-dekonstruksjonister. Kort og greit er det snakk om rock ‘n’ roll blanda med punk, pop og no wave. Erik (trommer) og Tor Martin (gitar/vokal) har holdt det gående siden 2013 og det har blitt en del utgivelser. Sist ut var fjorårets plate ‘Låter som bråker’ og EPen ‘Historien om penger’ – begge utgitt på Iverk Selskap.

Spotify: https://spoti.fi/2Vih9sY
Bandcamp: https://kommunaltsvommeanlegg.bandcamp.com/

De Fremmede:
De Fremmede er et tomannsband fra Oslo grunnlagt av Sindre (trommer/fiolin) og Erik (gitar/vokal) i 2015. Sammen lager de noenlunde enkel og måteholden musikk inspirert av blant annet post-punk, krautrock og indiemusikk fra 80/90-tallet. Hittil har de gitt ut tre singler, et album og en EP på Iverk Selskap.

Spotify: https://spoti.fi/2unvCZB
Bandcamp: https://defremmede.bandcamp.com/

Billettsalg fra 19:00.
Konsertstart 20:00.

Billetter: 100,-
Billetter på Tikkio: https://tikkio.com/tickets/14722-folkehelsakommunalt-svommeanleggde-fremmede