FluCoMa på Mir

torsdag 17. mars kl. 20:00 på MIR

Dørene åpner kl. 18.00
Konsertstart kl. 21.00
CC: 100 / 50 (student)
Notam presenterer en kveld med tre banebrytende musikere og komponister fra Huddersfield i Storbritannia, artister som er viden kjent for nyskapende elektronisk musikk: Pierre Alexandre Tremblay, James Bradbury og Ted Moore og Inga Margrete Aas (viola da gamba). I tillegg får vi besøk av deltakerne fra Notams verksted for avansert lydbehandling.
Fra 14. til 18. mars holder Pierre Alexandre Tremblay, James Bradbury og Ted Moore et verksted om elektronisk musikk, maskinlytting og maskinlæring med verktøyet FluCoMa. På denne kvelden vil de vise hva som driver dem, gjennom teknologi, instrumentdesign og musikalsk tenkning. Fra lyder og melodier til alt imellom. Med musikk av James Bradbury, Ted Moore og Pierre Alexandre Tremblay, og med spesielle gjester fra Notams verksted i FluCoMa.
Pierre Alexandre Tremblay underviser i komposisjon og improvisasjon ved universitetet i Huddersfield, hvor han jobber med FluCoMa-prosjektet. Han har også samarbeidet om en rekke prosjekter, spilt bassgitar og jobber med alt fra støy og frijazz, til samtidsmusikk.
James Bradbury er en kreativ programmerer fra Perth, Vest-Australia som for tiden bor i Nord-England. James Bradbury bruker ofte datamaskinen til å organisere lydpsamples gjennom maskinlytting og maskinlæring.
Ted Moore er komponist, improvisasjonsmusiker og mediekunstner. Han jobber for tiden med å undersøke de kreative mulighetene med maskinlæring og algoritmer som en del av FluCoMa-prosjektet. Arbeidet hans kombinerer de klanglige, visuelle, fysiske og akustiske aspektene ved fremførelse og lyd, ofte gjennom bruk av teknologi.
Vi er veldig glade over å ha dem i Oslo, kom til Mir for en kveld med ny elektronisk musikk.