UTSATT: F/ eks + Nuts and Bolts: Rehab Hazgui / Sihtx / Sukitoa O Namau

søndag 15. mars kl. 19:00 - 23:00 på MIR

Konsertserien F/ eks, i samarbeid med Nuts And Bolts, inviterer til en givende søndag i den eksperimentelle elektroniske musikkens navn!

Rehab Hazgui
Tunisiske Rehab Hazgui utforsker elektronisk lyd ved bruk av blant annet DIY-instrumenter, Eurorack og andre modulære synther, samt feltopptak, og har i tillegg vært med å starte El Fabrika, en tunisisk platform for eksperimentell kunst, alternativ design og aktivisme.

Sihtx
Under aliaset Sihtx skaper komponist og lydkunstner Signe Heinfelt Tolbøll eksperimenterende elektronisk musikk med hverdagsobjekter, elektronikk, datamaskin og feltopptak. På scenen har hun blant annet med seg en hjemmelaget elektroakustisk trommemaskin og musikken er kjent for å være organisk og ofte støyende – på den gode måten.

Panel: Nuts and Bolts m/ Jessica Sligter
Musiker, komponist og produsent Jessica Sligter leder en panelsamtale som en del av hennes Nuts and Bolts-prosjekt, en podkast som snakker med kvinner og ikke-binære personer om eksperimentell musikk, musikkteknologi og deres opplevelser innen en mannsdominert bransje. Denne kvelden skal Jessica snakke med kveldens musikere samt Sukitoa O Namau i en samtale om sosiale grupper som er marginaliserte i miljøet for teknologi og utstyr, og diskutere hvordan artister, kunstnere og produsenter kan samarbeide for å skape sine egne rom og infrastruktur.

F/ eks er en konsertserie for elektronisk musikk og eksperimentell pop, i samarbeid med Konsertforeninga, med støtte fra Kulturrådet og Oslo Kommune.

Nuts And Bolts er en podkast ledet og produsert av Jessica Sligter og publisert av The Quietus.

Start: 19:00
CC 170 / 120 (student / medlem).

Bli medlem av Konsertforeninga:
https://www.konsertforeninga.no/demo-home/bli-medlem/