Electrofest med Alwanzatar og Electrond

lørdag 26. november kl. 20:30 - 23:55 på MIR

Skal du på bare en konsert med kjærlighetsbarnet til Zappa, Devo og Kraftwerk, samt bli med på en reise i kosmisk tåke, er det denne konserten du skal på: Alwanzatar og Electrond deler scene på Mir lørdag 26. november. Kveldens DJ’s er Zenon og Benediktator (Tusmørke).

ALWANZATAR
Alwanzatar er sideprosjektet til Kristoffer Momrak fra Tusmørke. Alwanzatar er en bemannet romsonde fortapt i kosmisk tåke og sfærenes syrlige sang. Besetningens eneste medlem Krizla spiller synthesizere fra de siste hundre årene og tverrfløyte gjennom tung båndekko. Alwanzatar har gitt ut en håndfull kassetter siden 2014 samt fire album på Apollon Records. Siste album, «Den Glemte Dalen», kom i 2021.
Neste album, “Kosmisk skrekk” kommer i 2022. Alwanzatar har spilt en rekke konserter i inn- og utland med en varierende, men alltid tung, bagasje av hardware tilpasset ulike uttrykk. Den nåværende konstellasjonen av lydkilder frembringer en slags acid house på syre.

Lenker:
https://alwanzatar.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/cunt-krizlakh
https://www.facebook.com/alwanzatar/
https://open.spotify.com/artist/5O43BePaVpBPSxiTs0dW8w

ELECTROND
Electrond spiller musikk som har blitt beskrevet som elektroprog, avantprogtronica, bit-prog – bare for å nevne noe. Electrond er soloprosjektet til Trond Gjellum, kjent som trommeslager i det progressive rockebandene Panzerpappa og Suburban Savages. I tillegg til sin mangeårige kjærlighet til progressiv rock, har han samtidig også likt elektronisk musikk i mange former – særlig catchy og energisk avantsynthpop fra åttitallet (les: Kraftwerk, Devo, Fat Gadget) – og ville prøve å lage en fusjon av disse. Resultatet? En anmelder beskrev musikken som «If Devo and 80’s King Crimson had a baby, it would sound like Electrond». Vi snakker med andre ord energisk og tilstedeværende elektronisk musikk for hjerte og hjerne.
Siden mars 2018 har Electrond spilt en lang rekke konserter rundt om i Norge, og i september 2019 spilte han på The Zoo, en kjent rockeklubb i Athen, Hellas. Siden starten i 2019 har det kommet en knippe singler og ep-er, og den 17. september 2021 kom debutalbumet “In A Less Socially Distanced Future”. Det er tilgjengelig på alle mulige strømmetjenester,nedlasting og som kassett i begrenset opplag!
Nyeste fremstøt er et bidrag på en Motorpsycho-hyllest i regi av Hærverk Industrier, bidrag til en støtteplate for Ukraina, låter på samleskive for norsk elektronisk musikk og en singel med en
coverversjon av Cream klassikeren «We’re, Going Wrong». For tiden jobbes det med en ny langspiller med utgivelse tidlig i 2023.

https://www.facebook.com/ElectrondMusic/
https://spoti.fi/38prYPe
https://electrond.bandcamp.com
https://vm.tiktok.com/ZMeaAWavA/
http://www.instagram.com/electrond_the_artist