DragCore – Friends and Frenemies

søndag 11. oktober kl. 17:00 - 23:00 på MIR

På vårt andre show tar vi turen til Lufthavna MIR, Grünerløkka Lufthavn i Markveien 61 med temaet Friends og Frenemies. OBS! Facebook-kartet er litt unøyaktig.
Er vennene dine de du egentlig tror, eller er de two-faced? Eller vil de bare se dragshow sammen med deg, og det er ikke så farlig om man er venner eller ikke? In any case, we’ve got you covered!!
Hosted by: Linda Longlegz og Tanja McKenzie
Cool music played by DJs Brødskive, Penetra Schön og Linda Longlegz
———————————————
DragCore er et nytt dragshowkonsept i Oslo som har som mål å sette opp show en gang i måneden, med en fast besetning hver sesong. De som har søkt seg hit til DragCore er dragartister som ønsker å få mer erfaring generelt, lansere seg i et nytt område, få erfaring sammen med et fast ensemble, eller som trenger en liten push i sin karriere.
DragCore høsten 2020 består av: BJ Fletcher, Cassie Brødskive, Dana Lights, Linda Longlegz, Nabi Yeon Geisha, Natrasja Onion, Penetra Schön, Ryona Crystal, Tanja McKenzie og Veela Voulez Vous.
———————————————
Det blir to show den 11. oktober, kl 18:00 og kl 20:30. Dørene åpner kl 17:00, og stedet stenger kl 23:00, så det er mulig å komme litt tidlig, henge igjen litt imellom showene, eller henge igjen etter siste show.
Men vi må dessverre be publikum på det første showet om å respektere at det kommer et nytt publikum på show nummer 2, og forlate salen ganske effektivt.
Billettprisen er 200,- kr + gebyr
https://billetto.no/e/dragcore-friends-and-frenemies-billetter-480915
ID: 20 år